Davant la mort de Francesc Lucchetti

Escrit per Toni Montserrat, respecte al Francesc Lucchetti.

Francesc Lucchetti ens ha deixat sobtadament. Actor, militant del PSUC, ha desenrotllat la seva llarga carrer professional al teatre i a la TV, participant en moltes de les millors sèries que han contribuit a crear una ja tradició nacional-popular a la televisió catalana, on persontages i situacions intenten reflectir la realitat del país amb els seus problemes, com a la sèrie que està acabant, La Riera, on va donar la rèplica en el seu a Mercè Sampietro . Però sobretot en moltes altres on jugà papers més protagonistes.

Francesc Lucchetti pertanyia a una nissaga d’actors, Alfred potser el més conegut, també traspassat, però també el nostre company Antoni Lucchetti, militant comunista de sempre i una dels artífexs amb Gregorio López Raimundo, Jaume Botey o Maria Rosa Borràs i tants altres de la continuitat del PSUC, del PSUC viu. A Antoni Lucchetti i a tota la família, i per extensió a la professió teatral catalana, el nostre condol.

Secretaria Política PSUC viu
Agrupació de Barcelona – PSUC viu


L’enterrament es realitzarà en el Tanatori de les Corts (Barcelona), Divendres 9 de Juny a les 10:30h

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*