El Col·lectiu Projecte Exiliats presenta «Lletres a l’exili» a Barcelona

 

A la Biblioteca Gabriel García Márquez, del barri de Sant Martí, es realitzarà «Lletres a l’exili», una jornada de música, paraules i poesia que busca destacar les obres literàries vinculades a l’exili xilè a Catalunya. Aquest esdeveniment és organitzat pel Col·lectiu Projecte Exiliats i es durà a terme el dijous 21 de setembre de 2023, a les 18.30 hrs, a les dependències de la biblioteca, ubicada a Carrer del Treball 219, Barcelona (Metro Sant Martí).

«Lletres a l’exili» és una oportunitat única perquè la comunitat barcelonina i els amants de la literatura xilena se submergeixin en la riquesa de les creacions literàries produïdes per exiliats xilens que van trobar refugi a Catalunya durant els dies foscos de la dictadura. Aquest esdeveniment destaca la importància de mantenir viva la memòria històrica mitjançant la literatura i l’art. La música en viu, la paraula i la poesia s’entrellaçaran en un ambient de respecte i solidaritat, tot recordant-nos la importància de preservar les nostres arrels culturals i la memòria de tantes persones que van patir els horrors de la dictadura.

 

 

 

Es convida totes les persones a unir-se a aquesta emotiva vetllada per commemorar i celebrar la literatura xilena a Catalunya. «Lletres a l’exili» és un esdeveniment gratuït i obert al públic en general. 

El Col·lectiu Projecte Exiliats és una organització sense ànim de lucre, creada per xilens i xilenes que viuen a Barcelona, ​​i té com a finalitat preservar i difondre les històries, memòries, empremtes i aportacions de l’exili xilè a Catalunya, així com destacar la solidaritat catalana amb el poble xilè, mitjançant recerca i documentació, esdeveniments culturals, exposicions i activitats educatives, treballem per mantenir viva la memòria d’aquesta important comunitat i la seva contribució a la societat catalana.

 

Per conèixer més del Proyecto Exiliats

Més cultura

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *