Nou Comitè Local del PSUC Viu a Barcelona

 

El nucli de Barcelona del PSUC viu va dur a terme amb èxit la conferència local celebrada el passat 28 d’octubre en la seu nacional del partit situada en el districte de Sant Martí. Va reunir una diversa representació de militants i simpatitzants de la capital catalana.

En aquesta Conferència s’ha escollit el nou comitè local, a més de decidir les línies d’actuació política i social, així com els grups de treball que busquen millorar la qualitat de vida del conjunt de les classes populars.

Un nou impuls a la capital

Durant la jornada es va brindar un espai crucial per a l’intercanvi d’idees i propostes destinades a consolidar el nucli i a créixer la seva influència en la política local. Durant aquesta jornada de reflexió i acció, es van abordar temes de vital importància per la ciutat, com ara l’habitatge, el feminisme, l’ecologisme, etc. També es va parlar del paper que ha de tenir l’organització en els espais on participem activament, com són EUCat, Barcelona en Comú i els diferents moviments socials que actualment desenvolupen el seu activisme a Barcelona, com poden ser el Sindicat de Llogaters, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), moviments veïnals, etc.

 

 

Destacant la importància de la participació de la militància, l’esdeveniment va comptar amb la presència del secretari general del PSUC viu, Edu Navarro, qui van compartir les seves visions i estratègies per a abordar els desafiaments presents i futurs que afronten el partit i la ciutat. A més, es va facilitar un espai de diàleg obert, on la militància va tenir l’oportunitat d’expressar les seves inquietuds i suggeriments, promovent així un procés democràtic i transparent. Des del PSUC Viu de Barcelona destaquen la importancia de defensar els interessos de les classes populars de la ciutat, lluitant contra les desigualtats, pel dret de l’habitatge, per la sostenibilitat i les mesures ecològiques que ajudin a fer front a l’emergència climàtica.

 

Més noticies destacades

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *