Tarek Cheriha serà el candidat d’En Comú Podem a l’alcaldia de Salt

 

Dimarts es va presentar la candidatura de Tarek Cheriha a l’alcaldia de Salt, que encapçalarà la llista per a les eleccions del 28 de maig. A l’acte de presentació va estar acompanyat de la diputada Jess González així com el responsable polític del nucli del PSUC de comarques gironines, José Manuel Morales «Prodi».

Tarik Cheriha Dkik té 27 anys, és graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UdG, amb màster de Polítiques Socials per la UAB i màster en Govern i Administració Pública per la UCM. Actualment es destaca per participar en l’activisme contra la segregació escolar, l’antirracisme i el moviment pel dret a l’habitatge. A l’acte de presentació va destacar la importància de tenir representació a l’Ajuntament perquè els veïns i veïnes tinguin una veu d’esquerres a les institucions.

 

https://twitter.com/EnComuPodemSALT/status/1643248191293333504

 

El repte de la representació de les persones migrants a les institucions

Un dels grans reptes per a la candidatura és la representació a les institucions de la població migrant. Tal com destaca Tarek, originari del Marroc, «a Salt pràcticament la meitat de la població és migrant i no obstant no hi ha ni un sol regidor d’origen estranger». La manca de representació d’aquestes comunitats a les institucions sens dubte és una de les preocupacions principals, ja que significa un vessant més de l’exclusió que viuen.

 

Eleccions municipals

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *