El PSUC viu realitza la seva Conferència Local a Terrassa

 

Dissabte 4 de març al matí el PSUC viu de Terrassa, el partit català germà del PCE, ha realitzat la VII Conferència Local al Centre Cívic Montserrat Roig, aprovant un pla de treball i escollint un nou Comitè Local. L’anterior conferència va ser realitzada al maig de 2018.

Després del debat la Confèrencia ha acordat les línies de treball per aquest període, i ha escollit un nou equip de direcció encapçalat per Jonathan Atienza, de 40 anys, que substitueix com a secretari polític local a José María Martínez.

Ara per ara, segons indica la nova direcció, la principal fita és la de treballar amb el teixit social i amb les necessitats dels barris, estar més presents i créixer com a organització. Des del PSUC viu han identificat diverses lluites on consideren necessari sumar forces, entre les quals destaquen la lluita per la sanitat i educació públiques a la ciutat, el moviment en defensa de les pensions públiques, la situació dels pacients i familiars a les residències, el món del treball i el sindicalisme, el feminisme, el republicanisme, l’habitatge, l’ecologisme, el compromís amb la pau i la solidaritat entre els pobles i el moviment veïnal. D’aquesta manera, fan una crida a participar a la manifestació del dia internacional de la dona treballadora.

D’altra banda, es comprometen a continuar enfortint Terrassa En Comú Podem, l’espai de l’esquerra que suma, i treballar per a que aquesta candidatura tingui el millor resultat possible a les eleccions municipals del maig i sigui decisiva en el futur de la ciutat. Per últim, també volen remarcar que contribuiràn a crear un teixit de ciutadania crítica i mobilitzada a tots els barris de Terrassa. Oferin el partit com a espai de reflexió i de lluita a aquella ciutadania crítica que vulgui estar organitzada i lluitar per un futur per a la gent treballadora i per al planeta.

 

 

ALTRES NOTICIES D’ACTUALITAT

10 mil persones al carrer sota el lema “Defensem la terra, construïm el futur”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *