Més de 4.000 persones a Sabadell en contra del quart cinturó

 

Entitats de tot el Vallès han rebutjat aquest diumenge el macroprojecte del quart cinturó, un dels projectes que el PSC va posar com a condició per recolzar els pressupostos de la Generalitat per al 2023. La manifestació convocada per la Campanya contra el quart cinturó ha començat a les 12 del mitjdia a la Plaça de la Creu Alta, on hi han confluït columnes provinents d’altres ciutats del territori.

Al manifest final les organitzacions convocants han exigit «no perdre ni un pam més de terra» ja que el macroprojecte significa «una destrucció d’espais agroforestals, de biodiversitat que tenen una funció connectora». 

 

 

Des de la plataforma han titllat d’irresponsables els partits que han donat suport al projecte. Un projecte que «els lobbies econòmics, l’establishment empresarial vallesà i una majoria de partits polítics amb representació al Parlament continuen ancorats en un model destructor i desfasat. I s’han organitzat per pressionar per construir el Quart Cinturó i urbanitzar la plana del Vallès. I això no és progrés, és regressió». Veure el manifest.

Una setmana clau per dir «No als macroprojectes»

La mobilització a Sabadell aquest diumenge inicia un cicle de lluita contra els macroprojectes. El proper dissabte 4 de març està convocada una manifestació unitària contra el quart cinturó, l’ampliació de l’aeroport i el Hard Rock. Sota el lema «Defensem la terra, construïm futur» les tres plataformes contràries als projectes volen convertir el proper 4 de març en una «gran mobilització de país» per un canvi radical del model.

 

https://twitter.com/zeroportbcn/status/1625126695471616001

 

Més actualitat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *