Terrassa no és Joc de Trons

Per Iván Martos Aguilar, candidat nº 3 per Podem-IVE a Terrassa

Hi haurà qui presumeixi en aquesta campanya de tenir els candidats més atractius, els més formats acadèmicament, els més ben preparats o els que tenen més experiència institucional. Hi haurà a qui només li interessi el Joc de Trons de l’Alcaldia i es passi el dia fent càlculs i parlant del futur sense pensar en el present. Nosaltres som diferents. El nostre valor és ser gent treballadora, gent dels diferents barris d’aquesta ciutat, gent compromesa amb el progrés i la justícia social i gent que estimem Terrassa i que pensem que pot millorar. La nostra prioritat no és el joc de trons de l’alcaldia. La nostra prioritat són les persones de Terrassa, els nostres drets socials, la nostra qualitat de vida, la nostra feina, el nostre habitatge, el nostre medi ambient, les nostres famílies, els nostres serveis públics. I portem molts anys demostrant-ho al carrer i a les institucions.

No venim per parlar de trons ni de cadires. Venim per parlar de reindustrialització, de canvi de model productiu, d’economia social, solidària i sostenible, de com podem crear ocupació de qualitat a Terrassa, de com ajudem al petit comerç i a les iniciatives econòmiques, del potencial de l’educació pública, de les nostres universitats i també de la formació professional i ocupacional, que els nostres serveis públics serveixin millor a la ciutadania, d’implantar tota l’Anella Verda, de com dinamitzem els nostres barris, de com construïm noves residències públiques i de com ajudem a les persones que pateixen a la nostra ciutat l’atur, els desnonaments, els talls de subministrament o les llargues llistes d’espera a la sanitat.

Venim per dir que no estem condemnats a triar entre tants candidats que defensen el mateix. Diem que volem revolucionar l’ajuntament, posar-lo realment en mans dels egarencs i egarenques. No mereixem una altra legislatura municipal com la que acabem de passar, amb trinxeres, molt soroll, personalismes i sense posar solucions als grans reptes que tenim. El que volem és canviar tot el que ha de ser canviat a Terrassa.

La nostra candidatura té un gran capital. No és el sortir als mitjans ni el poder disposar d’una cara campanya electoral. Les nostres mans són el nostre capital. Les persones que ens referenciem en Unidas Podemos i En Comú Podem, i que procedim d’Esquerra Unida (EUiA), d’Iniciativa Verds (ICV), de Podem i les persones independents que som a la candidatura, i també tots i totes aquelles persones que ens estan donant suport som aquest capital. No seríem aquí sense l’entusiasme de tantes persones compromeses, amb valors, amb anys de lluita i militància.

Fa temps vaig aprendre que no existeix la classe política. Hi ha, d’una banda, les organitzacions polítiques que defensen a la classe treballadora i a les capes populars, i de l’altra, les que defensen als explotadors, especuladors i depredadors de la nostra força de treball i els nostres recursos naturals. A la ciutadania ens toca decidir el dia 26 a qui volem que defensin els nostres interessos al carrer i a les institucions.

Omplim les urnes el dia 26 de vots valents i transformadors, de vots desacomplexadament d’esquerres. I aconseguim que al proper Ple municipal entrin els treballadors i treballadores, les feministes i la ciutadania compromesa. Per descomptat que Podem-IVE ho farem possible.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *